Franchise

Vad kul att du är intresserad av att bli en franchisetager!

Som första steg i vår kontakt kommer vi kortfattat berätta lite om oss och vår historia samt berätta vad vi erbjuder dig som potentiell franchisetagare. Vi önskar också att du som är intresserad skickar ett mail till ”info@brunoskorvbar.se” med svar på frågorna längst ned så vi kan få ett första intryck av vem du är.

Lite av vår historia och bakgrund och vision….

År 1992 startade tysken Bruno tillsammans med sin ex-fru Korvkiosken på Nybrogatan 55. I över 26 år har denna kiosk befunnit sig i familjens ägo där nu andra generationen tillträtt och vill satsa på en nationell, kvalitativ snabbmatskedja med korven i fokus i vårt unika men väl uppskattade koncept.

2006 provade en familjemedlem konceptet i Åre något som gav goda resultat och 2015 expanderade familjens korvintresse med en liten korvbar på Södermalm, ”Brunos Korvbar” efter kunders efterfrågan.

Det här har lett till att vi vill satsa ytterligare och växa mer så att fler i landet får smaka våra goda korvar serverade på vårt egna sätt med våra egna unika såser.

Under åren som gått sedan korvkiosken startades har vi uppmärksammats i media vid ett flertal tillfällen. Bland annat gjorde BBC ett program där vi fick vara med, Mat-Tina har gjort ett reportage om oss i sitt tidigare program på SVT, guideböcker och flera matlagningsböcker med mästerkockar bakom har rekommenderat oss. Vi finns med i ”Where Chef´s Eat” som är en internationell matguide, ”100 under 100”, vi är rekommenderade på ”Yelp” m fl och vi har dessutom blivit uppmärksammade genom Youtube med internationella kockar som rekommenderar att äta hos oss. Under sommaren 2018 gästade vi Nyhetsmorgon för att uppmärksamma varmkorvens dag. I början på det här året fick vi äran att få utmärkelsen ”Årets Korvkiosk 2019” av Korvakademien vilket har motiverat oss ytterligare att vilja lyckas med att leda marknaden med snabb, kvalitativ korv över nationell mark. Under året har sedan mer setts av oss på You Tube av Mauri (uppdrag mat) och nyligen spelades det in ett program ”Somewhere Street” av ett Japansk statligt TV bolag (NHK). Båda inspelningarna på Brunos Korvbar på Söder…

Vi hoppas att du också brinner för vårt koncept, goda korvar och kan vara en del av vår långa och framgångsrika resa som vi vill göra ännu längre.

Som franchisetagare får du ta del av vårt varumärke och fortsätta sprida våra goda produkter med ett bra samarbete och sikta på samma mål som vi samtidigt som du tjänar pengar.

Du kommer få ett skräddarsytt erbjudande där vi jobbat fram färdiga lösningar under en längre tid genom att ha förhandlat priser med leverantörer, förberett ett bra kassasystem, förberett ett bra intranät för bra kommunikation, handbok för drift och support och mycket mer.

Om du är den vi söker kommer vi snart höra av oss för ett första möte där vi lär känna varandra.

Därefter ses vi och har ett arbetsmöte under en längre tid där vi går igenom konceptet lite mer och där vi skriver ett sekretessavtal.

På ett nästkommande möte går vi igenom innehåll så som: budget, avgifter, kapitalbehov, garantier, innehållsförteckning av handbok, utbildningsupplägg med chans för frågor och svar mm.

Har vi kommit hit kommer vi att skriva ett förhandsavtal med dig/er där en deposition kommer faktureras.

Sista steget blir sedan ett slutligt franchiseavtal där vi tillsammans gör en tidsplan med utbildning, uppstart och hittar en läglig lokal som skall passa in under våra kriterier.

Vi hoppas att du är rätt person och vill bli en del av oss i familjen och ser fram emot att träffa dig!

Vid tangenterna,

Caroline Di Meo

Ägare av Östermalms Korvspecialist och andra generationen av verksamheten

Vid intresse, svara gärna på frågorna nedan i ett direkt mail till info@brunoskorvbar.se

 1. Datum
 2. Fullständigt namn
 3. Ålder
 4. Adress
 5. Telefonnummer
 6. Har du körkort? Vilken behörighet?
 7. Utbildning?
 8. Vilka språk behärskar du väl resp mindre väl?
 9. Årsinkomst?
 10. Vilken är din nuvarande sysselsättning?
 11. Tidigare branscherfarenhet?
 12. Varför vill du starta en ”Brunos Korvbar”?
 13. Var vill du starta en ”Brunos Korvbar”?
 14. Övrigt som du kanske vill förmedla.
Bli franchisetagare
2021