Om oss

Sedan 1992 har familjeföretaget funnits på Nybrogatan 57.

Konceptet är många olika sorters korvar av högre kvalitet, grillade efter beställning som sedan serveras i franskt bröd med hemliga, hemmagjorda såser och surkål. Det har visats sig bli väldigt uppskattat av väldigt många.

Genom åren som gått har vi fått en hel del uppmärksamhet av tidningar, tv och radio. Bland annat har Mat-Tina varit på besök och gjort ett reportage, BBC i England, Gyllandsposten från Danmark och vi har även blivit rekommenderade i turistböcker, ”100 under 100” och i boken ”Where chefs eat” mm. Vi har nämnts i flera författares böcker, så som Jens Lapidus och Denise Rudberg samt varit del av möhippor och svensexor, gjort flertal cateringar och mycket annat.

År 2008 skickade Stockholm Stad brev om att säga upp oss på vår plats med vårt dåvarande tillfälliga bygglov. Tack vare våra stamkunders protester och media fick vi tillfälligt flytta till Nybrogatan 53 i ca 10 månaders tid.

Efter att vi 2014 ansökte fick vi ett permanent bygglov med helt andra förutsättningar vilket gjorde det möjligt för oss att investera i verksamheten och framförallt byggnaden. Vi har därför under större delen av 2015 ägnat tid till detta och har i dagsläget en lite större, helt ny och modern kiosk där vi ökat vår grillkapacitet. Vi har nu plats för 2 stycken grillar och personal, två kassor och kortterminaler vilket gör att både kön och din korv tar kortare tid. Vår ambition är att ge lika bra kvalitet men snabbare service än tidigare speciellt vid de tider på dygnet då vi har som mest belastning dvs luncher och helger.

Nu har vi även expanderat och öppnat samma koncept i en liten lokal på Rosenlundsgatan 20 på Södermalm med namnet ”Brunos Korvbar”. 

Bli franchisetagare
2021